Van ontwerp tot aanleg

Een nieuw huis betekent voor veel mensen ook een nieuwe tuin en vaak de vraag "Wat willen wij met onze tuin?" 

Dit geldt natuurlijk ook voor mensen die hun tuin willen veranderen of renoveren. Groen Design kan u helpen met het inventariseren van uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden. Uw nieuw aangelegde tuin begint bij ons met een uiterst doordacht en creatief ontwerp Deze eerste stap wordt door ons vrijblijvend verzorgd. Ook een tuinplan (schets) dat gemaakt wordt naar aanleiding van ons eerste gesprek is zonder verplichtingen.

Wij informeren u over de tarieven van het ontwerp, plantenlijst en overige materialen, samengevat in een bestek- c.q. presentatiemap.

Uw wens is onze werkwijze!

Uiteraard behoort een compleet tuinontwerp (tekening & beplantingsplan) eveneens tot de mogelijkheden. Zowel de uitvoer van gemaakte plannen als ook de planning van de werkzaamheden vindt plaats in overleg. Misschien wilt u wel graag aanwezig zijn en de werkzaamheden volgen, of vindt u het juist heerlijk om thuis te komen als alles al achter de rug is.  Als de plannen concreet zijn gemaakt ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Voordat wij beginnen met de aanleg is het van belang een duidelijk overzicht te krijgen van de kosten. De uitgewerkte offerte zal aan u worden gepresenteerd. Geen mooi weer praatjes, maar helderheid in zaken! Daarnaast zullen de gemaakte afspraken, zoals de betaling, garantie en de planning schriftelijk worden bevestigd.

Ook het ontwerpen en aanleggen van zeer grote tuinen, landschappelijke tuinen c.q. parken kan door ons bedrijf worden verzorgd.